Инфо

28. новембар 2013.28. нов 2013.

ПОКРЕТАЧИ НОВИХ ИДЕЈА

Канцеларија за младе града Шапца је по први пут учествовала у пројекту „Нењ Леадерс Цонференце“ , у организацији удружења студената АИЕСЕЦ Сербиа, 14. и 15. новембра ове године у Народној банци Србије. Циљ овог пројекта је стварање нових лидера који ће бити покретачи нових идеја и агенти позитивних промена у својој средини.
Конференцији је присуствовало више од 190 делегата, а сваки се у своје родно место вратио спреман да покрене своју околину и промени ствари на боље. Конференцији у Београду претходили су „Леад- Уп“ - ови, једнодневне радионице које су у учесницима будиле скривене лидерске особине и способности и оспособљавале их да поседују лидерско мишљење, начин размишљања и став. Читав пројекат подржан је од Министарства омладине и спорта, те је један од говорника на конференцији био и Ненад Боровчанин, који је учесницима поручио: “Млади лидери треба да задрже хладне главе, да им је срце врело и да имају јаке и чисте руке“ . Садржај конференције био је разноврсан, а све то у настојању да се делегати охрабре и да им се олакша пут лидерства.
Конференција је трајала два дана и састојала се, између осталог, и из поучних и корисних радионица, панел дискусије са веома успешним лидерима- „Ернст & Yоунг“ и „Атриа“ , и блока визије нових лидера, где су млади подстакнути да узму ИНИЦИЈАТИВУ у своје руке и своју ИНСПИРАЦИЈУ преточе у ИДЕЈУ. У жељи да нови лидери уче из туђег искуства, како би правили што мање грешака на свом путу, најбољи међу најбољим лидерима у својој класи позвани су да говоре о свом раду, успеху и труду који су уложили. Неки од говорника били су Весна Дедић, водитељка емисије „Балканском улицом“; сребрна олимпијка Ивана Максимовић; Дејан Николић, човек који је основао „Њуз.нет“ - вести у огледалу; Нина Милош, једна од зачетника хуманитарне акције“ Солидарна клопица“ и још много говорника бредних и гледања и слушања.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa