Инфо

5. децембар 2013.5. дец 2013.
ОШ „НАТА ЈЕЛИЧИЋ“ ПРОСЛАВИЛА СВОЈ 53 РОЂЕНДАН

ВЕСЕЛО И ЗАБАВНО

Све је почело првог септембра 1960. године. Данас, иза њих је више од пола века успешног васпитно-образовног рада. А да је то тако ученици и наставници ОШ „Ната Јеличић“ показали су прошлог петка на Великој сцени Шабачког позоришта. Мјузиклом „Кочоперитис извесне даме у пубертету“ оправдали су очекивање како директорке Зорице Недељковић, тако и публике.
- Ја сам и рекла да ћемо уживати вечерас јер они умеју и имају шта да покажу. Надам се да ћемо се и убудуће ослањати на њихов таленат и да ће нас много пута развеселити. То им ја заиста од срца желим. Они су оно што инспирише. Најлепши део посла је кад можемо да причамо са том децом, да их наградимо и да се њима поносимо ““ додала је директорка.
За добру атмосферу побринуло се око педесет ученика „Натине“ школе који су уз помоћ наставнице српског језика Славице Лукић током два месеца припрема савладали сценарио Љубице Остојић писан седамдесетих година прошлог века. Текст, осавремењен и прилагођен тренутним животним околностима, на сцену је донео вечити троугао ““ родитељ, наставник, ученик.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa