Инфо

11. март 2010.11. мар 2010.
ИЗВРШНИ ОДБОР ШАБАЧКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ИНВАЛИДА РАДА

ВЕЋ ПОЧЕЛА ИСПОРУКА ОГРЕВА

У Општинској организацији инвалида рада Шабац у току је упис огрева (грејног дрвета и угља из Костолца и Колубаре, Бановића, Ђурђевика), а већ је почела и испорука за наредну зиму. За кратко време уписано је далеко више од хиљаду просторних метара дрвета и преко 500 тона разних врста угља. Ово је информација са недавно одржане седнице Извршног одбора ове организације.
На овој седници истакнуто је и да су средства добијена у оквиру јавних радова корисно и добро искоришћена и да је финансијски ефекат задовољавајући. Тако ће и ове године ова организација конкурисати за иста средства, само ваља рећи да ће она бити убирана од општине Шабац и да ће бити нешто мања. Такође, одлучено је да се у току године организује неколико изложби продајног типа за производе у ткачкој радионици. А када се помиње ткачка радионица, како рече Мирослава Савковић, председница организације, из Основне школе “Свети Сава“ у Шапцу стигао је допис у коме се за своју секцију народне радиности траже помоћ у обуци за рад на разбојима ““ ткање.
Како је у току посао око пререгистрације организације, на овом састанку чланови су упознати са новим Статутом Савеза инвалида рада Србије на основу ког ће бити урађен и нови Статут Општинске, односно, Градске организације инвалида рада Шабац.
На крају, рецимо да је овогодишњи Осми март ““ Међународни дан жена обележен у овој организацији. То је била прилика за скромне поклоне, али и музику, песму и игру.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa