Инфо

5. децембар 2013.5. дец 2013.
МЕЂУНАРОДНИ ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

ПОХВАЛЕ И ПРИМЕДБЕ ПРЕД ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Градоначелник Шапца, Милош Милошевић, разговарао са представницима удружења особа са инвалидитетом. Град за потребе лица са посебним потребама годишње издваја 27 милиона динара, без субвенција за комуналне трошкове
Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом, који се обележава 3. децембра, градоначелник Шапца Милош Милошевић организовао је пријем за представнике удружења која окупљају особе са инвалидитетом на подручју Шапца. Градоначелник је са њима разговарао о актуелним проблемима, као и о ономе што је урађено у претходном периоду и шта још може да се уради да би се положај ових особа у друштву поправио. Сугестије, примедбе и питања изнети градоначелнику углавном су се односили на запослење и на побољшање услова у просторијама које је Град обезбедио за њих. Пријему су присуствовали и заменик градоначелника Немања Пајић, и чланови Градског већа Јасминка Ристивојевић и Славиша Савић.
Члан Градског већа задужен за особе са инвалидитетом Славиша Савић изразио је наду да је добра спона између организација, као и појединаца и Града, те да многе проблеме преко њега могу да презентују Управи Града.
-Мислим да је сарадња са Градском управом на задовољавајућем нивоу, с обзиром на тренутну ситуацију и у Граду и у Држави. Град се труди да пронађе начине и средства да помогне како организацијама, тако и поједницима са инвалидитетом, првенствено кроз стварање могућности за приступ одређеним објектима и установама, али и кроз систем подршке, рекао је Савић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa