Инфо

19. децембар 2013.19. дец 2013.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: СВЕЧАНА СЕДНИЦА СО

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ОПШТИНЕ

У свечаној сали Посавотамнавске средње школе, свечаном седницом СО Владимирци обележен, је дан када је давне 1924. године краљ Александар доделио статус варошице Владимирцима.
Уз интонирање химне и поздравне речи председника СО Драгана Симеуновића, председник општине Владица Марковић се обрати бројним званицама.
- Урађено је много иако су среДства скучена. Спортско пливачки центар је био у првом плану, а податак да је само у једном месецу базен посетило 16.000 грађана, говори о исправности урађеног.
У години која долази ископаћемо седми бунар, потом надамо се позитивном исходу копања геотермалне бушотине, и другим пословима попут водоснабдевања Прова и околних села. Замашно али интереси грађана су у првом плану, рекао је Марковић у пригодном обележавању дана општине Владимирци.
Том приликом награђени су предузећа Аутосорб, Миленијум и Б 92, а новчане од по 10.000 динара ученицима основних школа “Жика Поповић“ Невена Атић из Скупљена, “Јован Цвијић“ из Дебрца Милан Јоцић, из Посавотамнавске средње школе Данијела Илић из Јаловика.
Програм су увеличали КУД “Диша Атић“ и фолклорни ансамбл “Ђидо“ из Богатића.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa