Инфо

11. март 2010.11. мар 2010.
ЛИКВИДАЦИЈА ФИРМЕ “ШАБАЧКИ САЈАМ“ НЕ ДОВОДИ У ПИТАЊЕ ИЗГРАДЊУ САЈМА У ШАПЦУ

ОДЛАГАЊЕ БИ СКУПО КОШТАЛО

Текст “Сајам у процесу ликвидације“ објављен у прошлом броју “Гласа Подриња“ изазвао је велику пажњу јавности. На адресу листа упућена су многа позитивна реаговања, али и негативна. Довољан разлог да се на ову тему вратимо поново. Пошто је реч о инвестицији милионске вредности, од изузетног значаја за развој Шапца, додатне информације потражили смо у “Сајам-фаир“-у, односно од Дарка Шоле представника ове фирме
- Власник фирме “Сајам-фаир“ је Цељски сајам и ЦМЦ Цеље. У тренутку када је потписан уговор са шабачком општином из практичних разлога: тумачење другачијих закона, другачијег односа са људима у Словенији и овде, основана је и фирма са истом делатношћу под називом “Шабачки сајам“ за чијег је директора постављен Зоран Рајаковић. Након одређеног времена, када је “Шабачки сајам“ завршио послове због којих је основан, фирма је ликвидирана и тиме су престале потребе за услугама господина Рајаковића. Остао је само “Сајам ““ фаир“ који и јесте потписник уговора, тако да се изградња сајмишта у овом граду не доводи у питање ликвидацијом “Шабачког сајма“ ““ рекао је Дарко Шола испред шабачког огранка “Сајам-фаира“.
“ЦМЦ“ Цеље и “Цељски сајам“ у Словенији одлично сарађују, па су ту сарадњу прошириле и на Србију, каже Дарко Шола. Као фирма која је специјализована за ниско градњу “ЦМЦ“ Цеље је већински власник и главни носилац послова, док “Цељски сајам“, као један од највећих у овом региону, пружа значајну подршку у организацији сајамских делатности. Што се Шапца тиче, директор “Сајам-фаира“ и носилац пројекта изградње сајмишта у северозападној радној зони сада је Роберт Оторепец.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa