Инфо

3. април 2014.3. апр 2014.
ФУДБАЛ: СРПСКА ЛИГА ЗАПАД

ПОСТ НА ДВЕ УТАКМИЦЕ

Шумадија ““ Мачва 0 : 0
Аранђеловац ““ стадион ФК Шумадија. Судија: Ивковић Марко (Лајковац). Жути картони: Радовановић, Павловић, Матић (Шумадија), Спасеновић, Матић (Мачва).
Шумадија: Ђокић, Драгачевић, Јаћимовић, Матић, Качаревић, Анђић, Павловић, Турковић (Михаиловић), Радовановић, Брајовић (Терзић), Спасић (Андрић).
Мачва: Степандић, Пејовић, Спасеновић, Јовановић, Ристивојевић, Таковац, Видић (Радовановић), Тошић (Томић), Милинковић, Рашевић, Гемовић (З. Матић ).
Утакмица је одиграна на добро припремљеном терену у суботу, у Аранђеловцу на стадиону Шумадије. И овога пута, иако је утакмица била борбена, динамична и жустра, права првенствена иста је завршена без голова, а лидер на табели на другој узастопној није дао гол.
Мачва је све време утакмице имала иницијативу и значајно већи посед лопте. Домаћи су у првом полувремену имали један напад и шут на гол Степандића са двадесетак метара а лопта је завршила поред гола. Пред крај полувремена Милинковић је изашао сам пред голмана домаћих, очи у очи али није успео да га савлада. Први помоћни судија Илић, у два наврата спречио је Тошића да сам изађе пред голмана Ђокића због наводних офсајда а њему се у наставку утакмице, у другом полувремену придружио и колега, други помоћник Радосављевић, па је Мачва поред домаћих фудбалера имала још противника.
На самом почетку другог полувремена, на центар шут Пејовића, Милинковић је неометано главом пребацио гол. Када је Мачва наставила са нападима домаћи су почели да играју веома грубо. Врло добар главни судија поделио је неколико картона, али нажалост иза његових леђа није видео старт домаћег играча који је главом ударио Видића. Епилог овог старта имао је за последицу напуштање утакмице повређеног Видића који је завршио у хитној помоћи где му се указала интервенција при којој је добио три копче.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa