Инфо

10. април 2014.10. апр 2014.
ФУДБАЛ: ПИОНИРСКА ЛИГА СРБИЈЕ

ПАЛА ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Савациум ““ Црвена Звезда 2:0 (0:0)
Шабац-Градски стадион. Гледалаца 400. Судија: Игор Милановић (Мачванска Митровица) 8. Стрелци: Арнаутовић у 49. минуту и Васић у 76. минуту. Жути картони: Гајчански, Н. Андрић (Савациум), Михајловић, Пузић, Максић (Ц. Звезда).
Савациум: Јовић 8,5, Гајчански 8 (Ђокић-), Павловић 8 (Трифуновић 8), Јанковић 8, Ђукановић 8, Петровић 8 (С. Васић-), Андрић 8 (Николић-), Брус 8 (Срећковић 8), Арнаутовић 9, (Марковић-), Пејовић 8 (И. Васић 8).
Ц. Звезда: Ђекић 6, Ј. М. Николић 6 (Перић-), Тричковић 6 (Митровић 7), З. М. Николић 6 (Дачић 6), Михајловић 7 (Јокић 7), Ракић 7, Терзић 7, Пузић 6 (Максић 6), Вудраговић 6 (Делибашић 7), Ковач 6, Јовељић 6.
Играч утакмице: Живорад Арнаутовић (Савациум).
Пионири Шабачког Савациума од самог почетка утакмице дали су до знања да ће бити озбиљан противник фаворизованој Црвеној Звезди и да пионири из престонице неће тако лако узети бодове. У првом полувремену утакмица је била динамична и борбена у којој су млади „Чивијаши“ држали конце у својим ногама. Поред две јако добре шансе Пејовића и Арнаутовића, али и неколико претњи гостујуће екипе голу Јовића, где се мрежа није затресла, на одмор се отишло без голова. У наставку утакмице гости су поново запретили и то у три наврата. Одбрана домаћих на челу са капитеном Петром Гајићем, била је на висини задатка и у свим ситуацијама изашла као победник, да би домаћи играчи преузели иницијативу када су организовали опасан напад по десној страни, а одлични Арнаутовић је после центар шута Пејовића, главом послао лопту у мрежу. Наставак меча је протекао у обостраним нападима из којих је Савациум поново профитирао. Коначних 2:0 поставио је резервиста Игор Васић, четири минута пре краја сусрета.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa