Инфо

10. април 2014.10. апр 2014.
КОМПАНИЈА ГОМЕКС У СУСРЕТ 19. РОЂЕНДАНУ

ЗАБЕЛЕЖЕНИ ЗНАЧАЈНИ РЕЗУЛТАТИ

Компанија „Гомекс“ у 2014. години обележава пуних 19 година рада и постојања. Током готово две деценије, мрежа објеката прерасла је оквире Зрењанина и данас, са 115 продавница, два Дистрибутивна центра (отварање трећег планирано је за 10. мај) и 1.100 запослених. Покривен је простор од Суботице до Шапца.
Прошла година била је тешка за све, али „Гомекс“ није посустао, већ дао добар пример како се квалитетно послује и у времену економске кризе. Финансијски показатељи за претходну и прва три месеца текуће године недвосмислено указују да пословање „Гомекса“ наставља узлазном путањом.
Почетком године, уз присуство представника Владе Републике Србије, Средњобанатског округа и локалне самоуправе, отворен је Гомексов Расхладно - дистрибутивни центар у Индустријској зони Југоисток у Зрењанину, који представља инвестицију вредну 1.500.000 евра. На укупној површини од 932 м2 уз 30 новозапослених радника, РДЦ производи 1.000 кг уситњеног меса, 1.600 кг полупроизвода од меса, 1.000 кг производа од меса и 2.000 кг конфекционираног меса на дневном нивоу.
За компанију Гомекс инвестиција у запослене представља најважнију инвестицију.
Континуирана едукација помоћу најсавременијих помагала и симулације у реалним условима уз рад у малим групама обезбеђена је нашим запосленима у Гомексовом Тренинг центру.
Компанија „Гомекс“ недавно је освежила свој лого и потрошачима представила нове корпоративне боје (комбинација наранџансте и зелене) као и нови визуелни идентитет веб сајта. Оно на шта су посебно поносни је чињеница да су поново понудили нешто јединствено на тржишту - врло специфичан и већ препознатљив облик Гомексовог лифлета под називом „Породични магазин“. Тираж „Породичног магазина“ је 200.000 примерака, бесплатан је, излази на двонедељном нивоу и овим смо у потпуности заменили редовни акцијски лифлет.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa