Инфо

10. април 2014.10. апр 2014.
ИЗМЕЂУ РЕДОВА

РЕД, РАД И ДИСЦИПЛИНА

Каже, односно најављује будући премијер да ће убудуће владати рад, ред и дисциплина. Да ли је стварно мислио на нас.
Даље вели да ће се део запослених из јавних служби преместити у приватни. Оде нам, онда, и приватни сектор.
А ти, који ће из јавног бити пребачени у приватни, биће претежно они лошији радници али и они који су се ту запослили партијским линијама. А као приватни сектор нема везе са партијом, односно партијама.
Шала на страну, а и да не замери будући премијер, чуло се да ће Влада стимулисати неким парама запошљавање тих појединаца из јавног у приватни сектор. Само да не буде да приватници плаћају држави само да им такви не долазе. Јер, ако не требају држави, шта ће онда и њима, приватницима.
Што се тиче Владе, чији тим треба ускоро да истрчи на терен, најављено је већ да ће то бити репрезентативна екипа. Али, ако опет неко неће замерити на запажању, каква ће то бити власт ако у њој нема ни Кркобабића, ни Веље, ни Мрке...
Код нас се не зна да ли је теже сачекати још који дан да се формира нова власт или слушати све оне силне политичке и остале аналитичаре који све то тумаче по систему “шта би било кад би било“.. Код нас се тих који гледају туђа посла баш намножило. Кад ли ће доћи време да свако брине своју бригу.
Поднето много пријава против функционера који су били обавезни да пријаве своју имовину. Ови наши законодавци понекад и претерују, како појединци да пријаве имовину као своју, кад није њихова.
У још неким шабачким месним заједницвама одржани избори за Савете. Шта им вреди, власт је ипак власт. Десила се жилава.
Кажу да ће ове јесени широм ове мале Србије у школу поћи мање две и по хиљаде првачића. Шта ли је то, или су деца одлучила да се мање школују, или су родитељи више посвећени школовању па мање праве децу. Нешто јесте!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa