Инфо

10. април 2014.10. апр 2014.
НОВИ ПРОЈЕКАТ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ ГРАДА ШАПЦА

МЛАДИ У АКЦИЈИ

Пројектом „Млади у акцији“ Канцеларија за младе града Шапца у наредном периоду покренуће низ акција везаних за образовање, запошљавање, промоцију и унапређење младих.
- Пројекат је направљен са циљем да се укаже на проблеме са којима се млади свакодневно суочавају у нашем граду. Покретањем четири акције желимо да побољшамо положај младих у нашој локалној заједници. Циљ ми је да их мотивишемо и подстакнемо на друштвени активизам како би се изборили за бољи и квалитетнији живот. Преко овог пројекта желимо да млади у Шапцу самостално искористе прилику која им се пружа ““ рекла је Наила Мехмедовић, директорка Канцеларије за младе града Шапца.
Посредством овог пројекта кроз „Акцију у образовању“, „Проналаску посла за младе“, „Приказивању младих у јавности“ и „Унапређењу младих на селу“ подстаћи ће се креативност и критичко размишљање, обустава насиља и дискриминација у школама, обезбеђивање неопходних средстава за побољшање образовања, повећање броја високообразованих грађана на подручју Шапца, организовање програма за усавршавање пословниих вештина путем неформалног образовања, самостално конкурисање, презентовање и разговор око нових радних места преко „Сајма пракси“ и проналазак посла путем формирања „Задруге за младе“, промовисање младих са исправним системом вредности, успешних у својим областима, парламената, спортских и културних друштава, као и указивање на постојеће проблеме, самостално конкурисање младих са села путем пројеката, обуке, унапређења младих пољопривредника, спајања са невладиним организацијама, партнерским односима са локалним привредницима, едукације.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa