Инфо

18. март 2010.18. мар 2010.
САСТАНАК “СЕДМОЈУЛАЦА“ И НАДЛЕЖНИХ ЗАКАЗАН ЗА 15. МАРТ НИЈЕ ОДРЖАН

ПРОТЕСТИ ЈОШ БЕЗ ЕПИЛОГА

Редовна ванредна ситуација на шабачкој аутобуској станици постаје неизбежан део наше сваконевице. Немогућност проналажења решења прети да овакво стање траје у недоглед
Састанак који је требало да стави тачку на штрајк, а који је био заказан за 15. март, није одржан.
Од председника штрајкачког одбора и бившег директора “7. јула“, Петра Павића, сазнали смо да штрајкачи никакав званичан допис или позив за састанак нису добили, тако да још увек остају при својим захтевима у ишчекивању одговора надлежних и повољне понуде.
- Нико нас није обавестио о састанку, нити позвао. Штрајкачи крше Закон о штрајку тиме што штрајкују на туђој имовини, јер имовина која је некада припадала “7. јулу“ сада припада „Ауто Банату“. Потражују 120. 000. 000 динара иако никакву званичну документацију нам нису предочили из које би проистекло то потраживање. Својим протестима угрожавају и животе људи, рекла је Зорица Ђурин, генерални директор предузећа „Болвесани“ ДОО.
Због заузетости члана Градског већа за саобраћај, Петра Лончара, који је председавајући у преговору са „седмојулцима“, нисмо били у могућности да добијемо било какве информације којима бисмо објаснили неодржавање договореног састанка.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa