Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ДРЖАВОТВОРНОГ ПОКРЕТА СРБИЈЕ

МОРАЈУ СЕ ПОБОЉШАТИ ИНВЕСТИЦИОНИ УСЛОВИ

Подсећамо грађане да је градска скупштина на последњој седници усвојила предлог Буџета града Шапца за 2015. годину у износу од три милијарде динара. Приликом усвајања градски челници су рекли да ће једна трећина тог буџета бити утрошена за инвестиције. То је добра вест за грађане, с тим да што већа сума из инвестицоног дела мора бити утрошена за побољшање услова за отварање нових радних места.
Имајући у виду, да се фонд зарада становника Шапца смањује, пре свега захваљујући немању економске политике Владе Србије и њеном безглавом трчању у Европску унију, нова радна места су једини начин на који се може поправити изузетно тешко економско стање Србије и Шапца. Градска управа у наредном периоду мора све учинити да побољша инвестиционе услове, пре свега стимулишући инвеститоре са што нижом ценом градског грађевинског земљишта.
Данас, када су неспособност и изневерена предизборна обећања владајућих странака, једина извесност која је снашла Србију, ДПС даје пуну подршку штрајку просветних радника и адвоката. Изражавамо наду да ће њихов протест најзад натерати Владу Србије да им изађе у сусрет и на тај начин омогући школама и судовима нормалан рад.
Владимир Гвозденовић, Члан предс

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa