Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПОКРЕТА ДВЕРИ

БЕЗ СТРУЈЕ НА СВЕТОГ НИКОЛУ

Прошлог уторка Покрет Двери у Шапцу је одржао конференцију за штампу поводом тога што им је искључена струја. Како је наведено, испорука електричне енергије им је обустављена због дуга од 4.798 динара.
-Струја нам је искључена на највећу српску славу, светог Николу. Током зимског периода дозвољен је дуг од 5.000 динара. Сматрамо да искључење није случајно и питамо се да ли је разлог то што смо у овом тренутку највећа опозициона странка која се бори против режима СНС, рекао је Драгутин Васић.
Милош Живковић је навео да грађани Србије знају да овај Покрет већ неко време покушава да се избори за закон који би их штитио управо од ствари као што је искључење струје на славу и терање људи из куће због “лихварских“ дугова. Сматра да нико од обичних грађана у Србији није дужан зато што нешто неће да плати, него зато што не може.
- Грађани дугове не могу да измире због тога што ова власт није обезбедила оно што је својевремено обећавала, а то су посао и бољи услови за живот. Од доласка СНС на власт и промена у неким јавним предузећима у Шапцу десила су се нова запослења, и то чланова СНС, у Електродистрибуцији и Заводу за запошљавање, истакао је Живковић.
Александар Јаковљевић је упозорио грађане да обрате пажњу, јер се струја искључује када никог нема код куће.
-Прикључак ће износити колико и половина дуга због ког нам је струја искључена. Ако је ово начин да се пуни буџет не знам шта ће тек бити у наредним годинама, рекао је Јаковљевић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa