Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
У МУЗИЧКОЈ ШКОЛИ „МИХАИЛО ВУКДРАГОВИЋ“ ОДРЖАН ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ

ЗА ТРЕНУТКЕ СРЕЋЕ

Четврту годину за редом ученици Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ организовали су Хуманитарни концерт. И овога пута улазница је била слаткиш, сланиш или играчка. На тај начин обезбедили су пакетиће за децу кориснике Дневног боравка Центра за социјални рад.
- Зачетник целе ове идеје и покретач свега овога је моја колегиница Маја Мирковић, која је сада на боловању, али смо ми наставили традицију. Хумана идеја која окупља и све нас пошто су се одазвали сви одсеци. Циљ свега овога је да будемо мало хумани. Потребно је само да неко покрене иницијативу ““ рекла је проф. Бранислава Ђукановић, наставница гитаре.
Међу онима који су у препуној сали Музичке школе прошле среде допринели предновогодишњој атмосфери били су и ученици другог разреда са одсека гитаре Константин Бечејић и Лука Петровић, у класама проф. Станоја Станојевића и проф. Стевана Јовића.
- Мислим да је ово леп поклон за све њих од нас ““ рекао је Константин док је Лука, пожелевши свима срећну Нову годину поручио: „Лепо је помоћи ономе ко нема, а ко има треба да помогне“.
Мали хорови првог, другог, петог разреда, Калина Андрић, Стефан Живковић, Дарија Џигурски, трио гитара Данило Ферјуц, Славко Стојановић и проф. Стеван Јовић, Јана Илић, Александра Милутиновић, Лука Петровић, Катарина Дамњановић, Марта Јовичић, Ана Савески, Исидора Нешић, Константин Бечејић, Никола Лазић, Дуња Павловић, Александра Мијаиловић, Анђела Николић, њихови професори и клавирски сарадници Ангела Макевић, Милица Зидарић и Емел Хасаноглу својим наступима улепшали су вече које је за њих било више од обичног наступа. Са жељом да помогну другима показали су да њихова мала срца куцају великим откуцајима испуњеним топлином и добротом у којима клија семе хуманости.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa