Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
МУЗИЧКО И ЕНГЛЕСКО ЗАБАВИШТЕ ОДРЖАЛИ ЈАВНИ ЧАС У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ

ПРЕТПРАЗНИЧНО РАСПОЛОЖЕЊЕ

Све оно што су у протекла два месеца научили малишани Музичког и Енглеског забавишта показали су прошлог уторка, 16. децембра, у Великој сали Културног центра. Први су на сцену изашли полазници Музичког забавишта проф. Соње Живковић. После недавно одржаног часа за родитеље у просторијама Канцеларије за младе града Шапца деца су овог пута за своје родитеље, баке и деке, приредила прави мали предновогодишњи програм.
- Ово је за децу била велика радост и задовољство, али и лепо искуство. Показали су шта су научили у претходном периоду, а они који су мало стидљивији имали су прилику да се ослободе треме. Богатији су за још један сценски наступ у коме су уживали. То су будући музички образовани, и уопште образовани, грађани нашег града, паметни, добри ““ рекла је проф. Соња.
Да не заостају за својим другарима, када је у питању певање, показали су и малишани Енглеског забавишта. Са њима су тачно на овај дан пре два месеца почеле да раде васпитачице Светлана Сандић и Биљана Гладовић уз помоћ стручног сарадника и филолога Наде Стојиљковић.
- После два месеца рада хтели смо да упознамо родитеље са оним што смо до сада научили, али и како се дружимо и какав је наш приступ раду са њиховом децом. Показали смо само један део и то углавном певачки јер из техничких разлога нисмо могли да покажемо и остало. Овом приликом сви ми захваљујемо директоркама Канцеларије за младе и Културног центра, Наили Мехмедовић и Гордани Марковић, које су нам изашле у сусрет ““ додала је Светлана Сандић.
Пријатна претпразнична атмосфера, распевани малишани, аплаузи задовољних родитеља, испунили су салу Културног центра. Деветнаесторо малишана Музичког забавишта и тридесетпеторо Енглеског забавишта показали су свој талента и знање на српском и енглеском језику. Сви они који би желели да им се у наредном периоду придруже могу доћи у Канцеларију за младе у Културном центру понедељком и петком од 16 до 18 часова у Енглеско забавиште, а понедељком и четвртком од 18.30 до 19.15 у Музичко забавиште.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa