Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
ЧЕТИРИ И ПО ДЕЦЕНИЈЕ

РАДИО ШАПЦА

Радио Шабац обележио је 45 година постојања и рада. Садашњи и бивши запослени радници ове медијске куће, као и колеге из телевизије, али и представници Градске управе, сложни су у оцени да радио и даље живи и да није изгубио трку са новим технологијама. Нове емисије, нове форме и увођење нових садражаја, првенствено намењене младима, пут су ка новим слушаоцима који ће наставити дуговечност Радио Шапца, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.
Иако су се људи, концепције и пограмски садржаји током дугогодишњег постојања Радио Шапца мењали, овај медиј и даље је радо слушан. А свима који учествују у креирању програма, покретач је љубав према радију.
- Ја овде радим 22 године, имам 18 година стажа, и радио једноставно волим - каже Светлана Љубић.
Емисија „Блендер“ смишљена је да споји информативу и забаву у свакодневном трочасовном термину.
- Покушали смо да направимо нешто другачије, а доказ да смо и даље најслушанији радио у граду су позиви слушалаца - истакла је Драгана Јурошевић, ауторка „Блендера“.
И баш у слављеничком издању „Блендера“, гостовао је и градоначелник Небојша Зеленовић, који је као и већина Шапчана одрастао уз Радио Шабац.
Унапредити, побољшати и осавременити Радио Шабац, велика је обавеза, али и задовољство када се узме у обзир репутација нечег што је грађено скоро пола века.
- Успели смо да савладамо техничке услове и неуслове и сада се Радио Шабац може слушати и путем интернета- каже в.д. дир. Наташа Анђић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa