Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
ШТА ОБУЋИ ЗА НОВУ ГОДИНУ

СВЕ ЈЕ ДОЗВОЉЕНО

Доласком последњих дана у години почиње паника око договора за новогодишњу ноћ.
Где ићи и шта обући - главна су питања ових дана.
Без обзира на то где ћете провести најлуђу ноћ, нема разлога да се не потрудите око свог изгледа.
Дочек Нове године, посебна је ноћ, па је ред да и ви будете посебни. Допустите себи нешто ново и другачије, барем на једну ноћ постаните гламурозна дива, нежна заводница или диско краљица.
Главни тренд новогодишњих журки су сјајни материјали и шљокице. Ретке су прилике када вас због тога нико не гледа са подсмехом, зато искористите прилику и пустите машти на вољу. Могућности су безбројне, од хаљине, ципела, шала или шминке глитер варијанта пун је погодак. Ипак припазите да ваш шљокичасти лук не испадне кичаст, па радије, ако нисте довољно веште да саставите више бљештавих комада одједном, ставите барем један детаљ са шљокицама који ће ваш лук учинити новогодишњјим.
Ове сезоне на велика се врата у моду вратила чипка. Увек посебна и врло женствена, чипка је добар избор, ако желите да вас запазе. Осим тога, лепа чипкаста блузица улепшаће било коју комбинацију, чак и кад су у питању фармерке.
Врло тренди карирани узорак такође може бити одличан мотив за новогодишње слаље, наочито класична црвено-зелена комбинација која увек подсећа на зимске празнике. Карирани узорак ове сезоне долази како на елегантним панталонама тако и на свиленим хаљинама, па може одлично да послужи за слављенички лук.
Срећом, снижења су већ започела, па ће вам бити лакше да одаберете нешто повољније, али ако сте се истрошили на куповину разних ситница и поклона за своје најмилије, немојте очајавати, већ темељно прегледајте ормар и потражите неки можда заборављени комад одеће који ће, уз мале преправке и помоћ накита, одлично послужити.
Сигуран избор за сваку имало посебнију прилику свакако је мала црна хаљина, која би требала бити обавезан комад одеће у ормару сваке жене. Мала црна хаљина долази у разним стиловима и кројевима, а носи се једнако радо на гала слављима, као и на кућним забавама и свакодневним дневним или ноћним изласцима. Она ће вас увек “извући“ кад нисте сигурне шта бисте требале обући. У зависности од прилике, можете је допунити пригодним накитом, шалом или свиленом марамом, ципелама, торбицама, па чак и занимљивим чарапама.
Модни детаљи увек су сигуран савезник за употпуњавање лука. Чак и најједноставнија једнобојна комбинација уз лепи велики комад накита изгледаће посебно. Дочек Нове године допушта екстравагантни накит, што већи и бљештавији, али нека то буде или само огрлица или само минђуше. Немојте претеривати, не желите да изгледате окићени као новогодишња јелка.
Торбице би требало да буду што мање, по могућству толике да у њих стане само најосновније ““ мобилни телефон, руж и мало огледалце. Нека буду шљокичасте, црне, сребрне или златне, као и ремен, који таође може добро послужити као занимљив детаљ.
Тачка на и ваше савршене новогодишње комбинације је мејк ап. Будите гламурозна дива или секси заводница, ставите лажне трепавице и црни туш, набаците шљокице по лицу и целом телу, лакирајте нокте црвеним лаком, а у косу ставите копчице.
Иако скривено од погледа, доње рубље за најлуђу ноћ захтева додатну пажњу. Свилено или чипкасто, црно или црвено, нема везе, важно је само да се у њему осећате посебно. Јер никад не знат哦
Код избора своје савршене новогодишње комбинације свакако имајте на уму да се у одабраној одећи морате осећати опуштено и удобно, јер желите се добро провести ту ноћ, зар не? Прекратке хаљине или преуске панталоне радије прескочите и обуците неке у којима ћете слободно уживати у плесу и слављу.
Исто важи за ципеле. Ма колико добро ноге изгледале у високим потпетицама, ако на њих нисте навикли, свакако их занемарите, а ако их баш морате имати, понесите и балетанке за сваки случај.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa