Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
ДЕЧЈИ ХОР „ВИВА“ НОВОГОДИШЊИМ КОНЦЕРТОМ ОБЕЛЕЖИО ДВАДЕСЕТ ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

НА КРИЛИМА СРЕЋЕ

Дечји хор „ВиВа“ прошлог четвртка у амфитеатру Високе школе струковних студија за васпитаче традиционалним „Новогодишњим концертом“ обележио двадесет година успешног рада. Генерације младих одрастале се под окриљем оснивача и диригента др Милене Ђурковић Пантелић уносећи радост у срца оних који су их слушали на концертима. Тако је било и овога пута у препуном амфитеатру који је одзвањао аплаузима одушевљене публике.
- Као и сваки пут дивно. Ово је већ двадесет година како радим са „ВиВом“ и сваки пут као да је све из почетка. И сваки пут као да имају све виши ниво и као да су сами себи задали следећи задатак. Пресрећна сам што је овакав концерт одржан у граду Шапцу. Настављамо са радом већ у јануару. Надам се да ћемо објавти диск до јуна месеца ““ рекла је др Милена Ђурковић Пантелић после концерта који ће свима остати у најлепшем сећању.
Репертоар, као и сваки пут, разноврстан, за све узрасте и генерације. Певало се из душе и срца, пуним плућима, на српском, енглеском, немачком и француском језику и то: „Свет је један“, „Деца ће победити“, „Љубав“, „Онај прави“, „Ђачка љубав“, „Јингле Беллс“, „Деда Мразе“, „О, Деда Мразе“, „Срећна Нова“, „А њхоле нењ њорлд“, „Доуценуит, Саинте нуит“, „Ноеле ц“™ест ламоур“, „Греенслевеес“, „Мy њеy“, „Алилуила“, „Адиемус“ . Подршку и овога пута дали су чланови „Хора 66 девојака“ и Мушког хора „Невен“. За крај неизоставни бис и жал што концерт није потрајао дуже.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa