Инфо

25. децембар 2014.25. дец 2014.
У ВРТИЋУ „МЛАДОСТ“ У ПОНЕДЕЉАК ЗА КРАЈ ГОДИНЕ

НОВОГОДИШЊИ САН

Тродневну турнеју Студио креативне драме Предшколске установе „Наше дете“ привео је крају у понедељак у вртићу „Младост“. Тако су и овде деца припремног предшколског узраста и целодневног боравка имала прилику да погледају представу „Новогодишњи сан“.
- Представа је едукативног и шаљивог карактера. Говори о две сестре које су се свађале и сањале исти сан. Тај сан им је донео и помирење и неке лепе ствари које деца треба да схвате у том узрасту а то је да је најбитније да се воле и поштују, да нису кључни само неки скупи поклони, да су пажња и пријатељство важније од неких скупоцених поклона. Нажалост, ми живимо у таквом времену да деца углавном постају све захтевнија у том смислу па тим пре је порука у правом моменту дошла да негује другарство, љубав и поштовање. Деца су лепо одреаговала. За три дана смо реализовали деветанест представа у свим нашим вртићима. Видело ју је око 2.000 деце. Представу су имали прилику да виде и ученици до четвртог разреда „Вукове“ школе и школе у Дреновцу - рекла је васпитачица Нела Полић, једна од свадљивих сестара.
Тимски рад помоћника директора Оливере Павловић и Мирјане Васић, васпитача Ђорђа Петровића, Љиљане Илић, Неле Полић, Злате Стојићевић, Тијане Скорић, Дијане Делић, Александре Стојићевић и Стеве Маринковића, који је био техничка подршка, донео је малишанима тренутке испуњене радошћу и забавом. И за крај, као што то бива пред дочек Нове године, нису изостали ни пакетићи препуни слатких изненађења.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa