Инфо

8. јануар 2015.8. јан 2015.
ВИИ Седница СкупШтине РПК Ваљево

НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ

У оквиру ВИИ седнице Скупштине Регионалне привредне коморе Ваљево, одржане крајм 2014., сумирани су пословни резултати на регионалном подручју у протеклој години. Усвојени су Програм рада и Финансијски план Коморе за 2015. годину, као и Одлука о стопи чланарине, која је остала на истом нивоу од 0,33% од исплаћених бруто зарада.
Гост Скупштине био је проф. др Добросав Миловановић, професор Правног факултета Универзитета у Београду. Професор Миловановић говорио је о реформи инспекцијских органа, кроз најаву законских решења која доноси нови Закон о инспекцијском надзору, који је у припреми.
У другом делу седнице, одржана је свечана додела награда Коморе за најбоље пословне и предузетничке резултате у 2014. години.
Након расписаног конкурса за доделу награда Регионалне привредне коморе Ваљево за најбоље пословне и предузетничке резултате у 2014. години, у процедури која је трајала два месеца, жири је прегледао све приспеле предлоге, проверио податке и на седници одржаној 8. децембра у Шапцу донео одлуку. У оквиру 12 врста награда сврстаних у девет категорија, награђена су следећа привредна друштва, предузетници, задруге, пољопривредна газдинства.
Награда за најбоље пољопривредно газдинство припала је газдинству Радована Кнежевића из Дубља, најбоља земљорадничка задруга у протеклом периоду је Земљорадничка задруга Синошевић, Љиљана Бељић, власница СЗТУР “Подгорина Бељић“ из Ваљева, најбољи је предузетник за центар Ваљево, док је власник и оснивач СПР Фаворит из Шапца Златко Павловић најбољи предузетник из центра Шабац.
Посебну награду понели су: за жену предузетницу: Ружа Божић, сувласница и директор фирме Техно Божићи из Шапца, за унапређење квалитета и заштите животне средине: Подгорина Фруцхт ДОО Осечина, за друштвено одговорно пословање: Б.М.Р Гроуп ДОО Шабац, за најбољег нето извозника: Валy ДОО Ваљево, за континуитет у пословању: Еуропром ДОО Ваљево.
Сребрно признање за најбоље микро привредно друштво припао је друштву Ваз из Ваљева, док је златно признање понео Мидекс из Шапца.
Бронзано признање за најбоље мало привредно друштво припало је Мачви Експрес из Бадовинаца, сребрно Стим-импорту из Лознице и златно Урбан ““ тецхицсу из Ваљева.
Најбоље средње привредно друштво: бронза је припала “Сточару Л.С.Б“ из Уба, сребро Еупрому из Ваљева, а злато Б.М.Р Гроупу из Шапца.
Најбоље велико привредно друштво: сребрно признање је заслужило Виндија из Лајковца а златно Вега из Ваљева.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa