Инфо

15. јануар 2015.15. јан 2015.
ГОРАН КОВАЧЕВИЋ ЛАУРЕАТ ПРИЗНАЊА „КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“

НАЈ МЕНАЏЕР 2014.

У прелепом амбијенту Барокне сале Скупштине града Зрењанина уручене су награде „Капетан Миша Анастасијевић“ најуспешнијим фирмама, заслужним појединцима и представницима локалне самоуправе и других институција, за успешан рад у 2014. години на подручју Регионалне привредне коморе у Зрењанину.
Међу добитницима овог вредног признања је и директор компаније „Гомеџ“ Горан Ковачевић и то у категорији „Нај менаџер 2014“. У образложењу, жири је навео да је предузетнички дух господина Ковачевића и целокупне компаније „Гомеџ“ одличан пример пословања у сектору трговине, али у исто време и модел како се и на који начин успешно може сарађивати са осталим тзв. „малим“ предузетницима.
- Од изузетног је значаја и то што Горан Ковачевић, од оснивања „Гомеџ“ 1995. године, визионарски води компанију, јер су често одлуке које доноси неколико корака испред конкуренције - наводи се у саопштењу жирија. Посебна захвалност изражена је и за допринос култури кроз сарадњу са зрењанинским Народним позориштем „Тоша Јовановић“ и другима, као и за висок степен друштвене одговорности коју Горан Ковачевић и „Гомеџ“ посебно негују. У име директора Ковачевића, који је био службено одсутан, награду је примио Драган Ранисављевић, извршни директор за финансије компаније „Гомеџ“.
Уз Ковачевића, награду „Капетан Миша Анастасијевић“ примили су и градоначелник Зрењанина Чедомир Јањић, професорка Факултета техничких наука „Михајло Пупин“ Драгана Глушац, компанија „Фулгар Еаст“ Зрењанин, Милан Мркшић из „Мркшићевих Салаша“, Мирослав Матић, директор предузећа „Изолир“ из Зрењанина, Предшколска установа Зрењанин, Ургентни центар у Зрењанину и други.
Признање „Капетан Миша Анастасијевић“ једно је од најугледнијих привредних признања у Србији и додељује се сваке године на нивоу регионалних привредних комора, као и Републичко признање у Матици Српској у Новом Саду. Ово признање већ петнаесту годину за редом додељује Привредна комора Војводине, Факултет техничких наука из Новог Сада и агенција „Медиа Инвент“, у оквиру пројекта „Пут ка врху“, а жири чине истакнути привредници, новинари и професори са Факултета техничких наука у Новом Саду.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa