Инфо

1. април 2010.1. апр 2010.
ОСМА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДА ШАПЦА

СОЦИЈАЛИСТИ ПОДСЕТИЛИ НА БОМБАРДОВАЊЕ

Прошле среде, у амфитеатру Више школе за образовање васпитача одржана осма седница Скупштине града . Најважнија тачка дневног реда разматрање програма пословања јавних предузећа за 2010. усвојена без веће дискусије
Осма седница Скупштине града Шапца одржана је у среду, 24. марта, на дан када је пре 11 година отпочело бомбардовање тадашње Савезне републике Југославије од стране НАТО-а. Након уводне речи председника скупштине прим. др Слободана Мирковића, на овај датум присутне је подсетио одборник Зоран Бортић, те је “изнуђеним“ минутом ћутања отпочела и седница.
Пре него се приступило расправи тачака најављених дневним редом, одборници су полемисали око записника са прошлог заседања. Представници опозиције искористили су прилику да поново подсете на важност, телевизијских преноса Скупштине града, док је одборник Србољуб Живановић, предложио да се у недостатку оваквих преноса, а у циљу што објективнијег информисања јавности записници и материјал са градских заседања у будуће нађу на киосцима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa