Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
ПОЧИЊЕ ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА ГАЗДИНСТАВА

ПОМОЋ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

Повереници које је град Шабац поставио по сеоским месним заједницама ове године ће обавити највећи део посла око регистрације и пререгистрације сеоских газдинстава. Обуку за попуњавање формулара за њих су организовали Управа за трезор и Дирекција за пољопривреду.
-Регистрација пољопривредних газдинстава траје од 1. фебруара до 31. марта. Градска управа, желећи да изађе у сусрет својим суграђанима, омогућила је да се то обави у местима где живе, односно у њиховим месним заједницама, навео је начелник Градске управе града Шапца, Јован Недељковић.
Предраг Срдановић, из Дирекције за пољопривреду, је додао и да ће носиоци газдинстава документацију моћи да предају у својим местима, а да ће све остало за њих завршити повереници. Такође је истакао да ће Дирекција бити ту да пружи сву стручну помоћ и савете. Срдановић је истакао да је подручје Шапца међу онима са највећим бројем регистрованих домаћинстава, 10.126, од чега је прошле године 7.800 било у активном статусу. Очекује се да ће се ове године тај број и повећати.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa