Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
ДРУГИ СТАВ

У ШАПЦУ ХАЈКА НА РОДИТЕЉЕ, ЧИЈА ДЕЦА НЕ ПРИМАЈУ ВАКЦИНЕ

Пред крај 2014. године на територији Општине Шабац, покренута је од стране надлежне Санитарне инспекције у договору са Општом болницом у Шапцу, акција да се родитељи приморају на нешто што не морају и не смеју да прихвате. Путем писменог упозорења, тражи се од оних родитеља, који су потписали код изабраног педијатра да неће да вакцинишу своју децу, да морају да то ураде или ће сносити „законске“ санкције. При томе се Санитарна инспекција позива само на Закон о заштити становништва од заразних болести, а намерно прелазе преко Закона о заштити пацијената или највишег законског акта Устава Републике Србије, који дозвољавају родитељима да сами изаберу шта је најбоље за њихово дете по питању здравствене заштите и да нико не може да врши оглед над нашом децом. Оно што посебно изазива оправдану сумњу у намере оних који нас терају да вакцинишемо нашу децу, што ниједан лекар-педијатар неће да потпише да вакцинисањем детета нећете угрозити његово здравље, нормалан развој или чак живот. Треба се запитати што нас терају на нешто, у чију исправност ни сами не верују! Више је него забрињавајуће, да ти исти педијатри испуњавајући наредбе својих надређених који су у директној спрези са фармако мафијом, присиљавају нас да дамо нашој деци вакцине, а да они и не знају њихов прави састав.
Доказано је да вакцинама добијамо привремену, а не трајну заштиту од болести као што су мале богиње или заушке, и коју огромна већина деце прележи без последица и тако стекне природним путем имунитет. Као последица тих истих вакцина, добијају се болести као што су рак, леукемија, који данас попримају епидемијске размере. Стварни циљ вакцина није заштита од заразних болести како нас убеђују, већ такозвана контрола људске популације, односно смањење броја људи или депопулација. То је признао и један од главних промотера вакцинисања Били Гејтс, који је јавно рекао да имају одличне резултате са смањењем људске популације вакцинисањем, захваљујући вакцинама популација људи смањиће за 10-15 посто.
Власт која по сваку цену хоће да Србију уведе у ЕУ, која тежи да своје законе усклади са онима који су у ЕУ, неће да то чини по питању вакцина, јер у већини земаља које припадају ЕУ (Немачка, Француска, Велика Британија, Ирска, Холандија, Шпанија, Белгија...) вакцинисање није обавезно.
После великог броја афера са разним вакцинама (против птичијег, свињског, сезонског грипа...), када све више научника, доктора и разних стручњака из области медицине и фармације који имају храбрости и савести упозоравају на штетност вакцина; када су све приметније погубне последице вакцина по децу и одрасле; када постоје чврсти и јасни докази да вакцине изазивају аутоимуне болести (аутизам, мултиплексклерозу, Гилијан-Бареов синдром, Паркинсова болест...); родитељи су дужни да заштите своју децу од хемијског геноцида у виду вакцина који врши светска фармако мафија преко Министарства здравља Србије. Родитељи који одбију да им деца буду подвргнута експерименту у виду вакцине, чиме користе само своја законска Уставом Републике Србије загарантована права и слободе одлучивања, не раде против државе како то говоре бирократе без савести из државне управе, већ раде у интересу ове државе.
Српском народу који нестаје, потребно је здраво покољење, а не уништено хемијским геноцидом у виду вакцина, које ће само убрзати његов нестанак. Због тога треба се супротставити присилном вакцинисању, као и покушајима властодржаца да се мења Устав и доношењу закона којима ће у потпуности легализовати хемијско оружје за контролу броја становника, звано вакцина.
Удружење грађана „Здрава Србија“ -

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa