Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

ХРИШЋАНСКО ХУМАНИТАРНО УДРУЖЕЊЕ „ХЛЕБ ЖИВОТА“

Већ пету годину чланови Хришћанског хуманитарног удружења „Хлеб живота“ поклањају пакетиће ученицима наше школе. „Хлеб живота“ је хуманитарна организација основана деведесетих година у Београду, у организацији Протестантске цркве. Финансирају је скандинавске земље, нарочито Финска. Европска организација „Самарићанин“ помаже деци прикладним пакетићима и помаже организацију „Хлеб живота“.
„Хлеб живота“ је измамио осмехе на лицима и обрадовао најмлађе ученике наше школе. Пакетићи нису фабрички паковани већ имају посебну важност. Деца из Немачке и Велике Британије су поклоне паковала у кутије од ципела, умотане у украсне папире.
Подела пакетића је била организована 29. јануара 2015. за ученике првог разреда Основне школе „Мајур“у Мајуру. Саша Урошевић, наш суграђанин, члан Удружења и родитељ нашег ђака, имао је част да уручи нашим ученицима поклоне.
Раздрагани прваци су у својим учионицама отварали кутије пуне изненађења. Хвалили су се једни другима поклонима које су добили. Било је ту слаткиша, свезака, оловака, накита, играчака, рукавица, капа, мајица“¦
Срдачно захваљујемо Саши Урошевићу и Удружењу „Хлеб живота“ на прилици да заједнички обрадујемо наше прваке и да им полазак у школу учинимо још посебнијим и лепшим.

Основна школа „Мајур“ Мајур

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa