Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
ТЕКВОНДО КЛУБ ШАБАЦ

МАТЕЈИ ЗЛАТО НА БОСНА ОПЕН Г1

Протеклог викенда у Сарајеву је одржан први „Сарајево Опен 2015“ отворени међународни теквондо турнир високе Г1 класе Европске теквондо уније. Укупно је учествовало око 530 такмичара из националних репрезентација и клубова из преко 30 земаља из целог света. За српску репрезентацију из теквондо клуба “˜“™Шабац“™“™ су наступили кадети Матеја Вучинић, Марко Лазић, Стефан Вићентић, Дуња Сарић и јуниорка Ирена Ђорић.
Матеја Вучинић је освојио златну а Ирена Ђорић бронзану медаљу . Остали такмичари су имали добре наступе, али им жреб није био наклоњен јер су у првом или другом колу изгубили мечеве од првих носиоца у групи који су касније били освајачи златних медаља.
- Матеја Вучинић је освајањем златне медаље у Сарајеву која му доноси десет бодова са међународних турнира, скоро сигурно обезбедио своје место у репрезентацији Србије за одлазак на Европско кадетско првенство које ће бити одржано у Француској ове године почетком јула месеца. То је за теквондо клуб Шабац изузетна вест јер је после Марка Марковића то наш други такмичар за одлазак на ово Европско. Ирена Ђорић је својом бронзом потврдила свој досадашњи сигуран статус јуниорске репрезентативке Србије у овој години.
Предстојећег викенда се у Анталији у Турској одржава прво званично Европско првенство за децу и ту ће наступити наши пионири Урош Белановић и Вукашин Каравидић. Наш млади тим наставља да сакупља драгоцено међунарадно искуство и ређа успехе који ће, надамо се, бити све значајнији, рекао нам је Јован Дедић тренер теквондо клуба “Шабац“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa