Инфо

5. фебруар 2015.5. феб 2015.
ПОЗИВ ГРАДСКОГ ОДБОРА ЈЕДИНСТВЕНЕ СРБИЈЕ

ДРЕНОВЧАНИ, ИЗАЂИТЕ НА МЕСНЕ ИЗБОРЕ

Градски одбор Јединствене Србије Шабац позива све мештане месне заједнице Дреновац да у недељу изађу на изборе за савет месне заједнице и на тај начин сами одреде смер функционисања једног од најбитнијих локалних органа власти. Сматрамо да је веома битно да се грађани не поведу, при избору својих представника у месној заједници, небитним темама и лажним обећањима зарад интереса појединаца.
Последњих година били смо сведоци да су се савети месних заједница претворили у скуп незаинтересованих људи који уместо да доприносе локалном и равномерном развоју, покушавају да политички профитирају. Дреновац заслужује одговорне људе на свом челу.
Мештани Дреновца у недељу морају изабрати кандитате за које знају да ће се борити за инфраструктурни развој, помоћ пољопривреди, давање шансе младима да остану у свом родном месту кроз борбу за обезбеђивање нормалног живота. Кандидати за савет месне заједнице које на овим изборима предводи члан ГО Јединствене Србије Слободан Вуковић-Саја су одговорни људи који ће се залагати за све горе наведено, као и за одговоре које грађани Дреновца нису добили дужи временски период, а тичу се поделе земље након повраћаја и начина на који је уређен дом.
Председник Јединствене Србије Шабац Славиша Костадиновић је на последњем састанку градског одбора дао пуну подршку листи коју предводи Слободан Вуковић и подсетио да Јединствена Србија има лоше мишљење о начину на који су организовани избори за савете појединих месних заједница као што су Петковица, Поцерски Причиновић и друге у којима је био велики број неправилности и нарушавања изборних процедура, тако да ће Градски одбор Јединствене Србије Шабац са пуном пажњом посматрати дешавања у недељу 15. фебруара на бирачком месту у Дреновцу.
Градски одбор Јединствене Србиј&

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa