Инфо

12. фебруар 2015.12. феб 2015.
ФУДБАЛ: КЛУБ РАДНИЧКИ ШАБАЧКИ

АМБИЦИЈЕ ШАМПИОНСКЕ

Припреме другог најстаријег шабачког фудбалског клуба, ФК „Раднички“ ушли су у другу фазу, а тим се уиграва за наставак сезоне Међуопштинске лиге „Мачва“ где су амбиције шампионске.
Целокупне припреме спроводе се у Шапцу, а комбинује се рад у балону и напољу. Одиграно је већ неколико пријатељских утакмица, а договорено је још најмање шест до половине марта, када се лига наставља. Шапчани ће „укрстити копља“ са омладинском селекцијом Мачве, лидером Окружне лиге, тимом Прова, кленачким Борцем, Церићем из Миокуса, првопласираним тимом групе „Поцерина“, тимом Младости из Поцерског Причиновића и екипом Јевремовца.
У пролећну полусезону „Раднички шабачки“ улази и са измењеним саставом. Током текућег прелазног рока, клуб су напустила четири играча. Чланови Радничког више нису: чувар мреже, Пешић, Ненад Драгићевић, Лујановић и Жељко Илић.
С“™ друге стране, на списку играча нашло се, за сада, седам нових играча. Борбу за место међу стативама, водиће Бранковић и Поповић, обојица су повратници у велики клуб. Своје место међу десеторицом првотимаца у пољу, тражиће: Игњатовић, Младен и Бранко Марковић, Вујић, Јевтић, Веселиновић, Маричић, Лукић, Сарић и Панчић.
Лига се наставља 14. и 15. марта, а на старту „Раднички“ дочекује „Премијер“ из Бадовинаца. На крају јесени, Шапчани су други са бодом заостатка у односу на лидера.
С. К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa