Инфо

12. фебруар 2015.12. феб 2015.
РУКОМЕТ: БЛИСТАВЕ МЕДИЦИНАРКЕ

МЕДИЦИНАР РЕКОРДНО

ЖРК Црвена Звезда - ЖРК Медицинар 26:51 (13:28)
Шапчанке су у Београду рекордним клупским резултатом савладале Црвену Звезду. То је уједно и највећи број голова постигнут у првој лиги за даме, Супер лиги.
Била је то утакмица без трунке неизвесности када је у питању победник. Домаћин је имао само почетно вођство а потом Медицинар преузима комлетну причу у своје руке а на полувремену је већ 15 голова разлике.
Ана Радовић бележи 19 голова а уз помоћ Враголић и Обућине са по седам голова и Нинковић са шест пуне мрежу домаћих. На крају било је 25 голова предности.
Медицинару је ово била прилика да се уиграју пред меч са Књаз Милошем из Аранђеловца који се игра у суботу 21. фебруара у сали Гимназије од 18 сати.
- Наша екипа је после три узастопне победе стигла до средине табеле где јој је место тако да би бодови против Књаза да се на средини табеле и учврстимо и тако побегнемо од опасне зоне. Задовољан сам игром комплетне екипе а очекујем и више, каже стратег екипе магистар Александар Савић.
ЖРК Медицинар: Дукић, Враголић 7, И. Васиљевић 1, Ј. Милошевић 1, Белушевић, Мијаиловић 2, Радовић 19, Ручнов 3, Д. Васиљевић, Селенић, Јовић 4, Обућина 7, Нинковић 6, Стојковић 1.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa