Инфо

12. фебруар 2015.12. феб 2015.
ОПЉАЧКАН ТРАНСКОМ У ГОРЊОЈ ВРАЊСКОЈ

ПИШТОЉЕМ НА РАДНИЦЕ

Прошле среде у “Транскомовој“ продавници у Горњој Врањској извршена је оружана пљачка. Два маскирана нападача у радњу су ушли око 7:20 увече и од раднице на каси тражили да им преда пазар, а при том је један од њих држао пиштољ. Трећи учесник их је чекао у аутомобилу неколико десетина метара даље. Радница је у првом тренутку покушала да их спречи да узму новац, али су они ипак однели пазар од нешто мање од 19.000 динара и цигарете.
Како сазнајемо, један од нападача је десетак минута пре пљачке у продавници купио плазму, а једна од радница је приметила да гледа где се налазе камере. Наводно је возило којим су дошли у претходном периоду виђано да пролази испред објекта, а могуће да су пљачкаши у неколико наврата и куповали неке ситнице. Томе да је напад дуже планиран говори у прилог и чињеница да се испред продавнице у вечерњим сатима налази већи број мештана који долазе на центар да предају млеко, а разбојништво се догодило у тренутку када никога у близини није било.
Незванично сазнајемо да су пљачкаши ухапшени исто вече, када су њихов аутомобил заглавио на једном од споредних путева док су бежали ка Шапцу.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa