Инфо

12. фебруар 2015.12. феб 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОСАВОТАМНАВСКА СРЕДЊА ШКОЛА

ЗАВРШЕТАК ДОМА УЧЕНИКА

По свему судећи стигну ли средства надлежног министарства Дом ученика срење Посавотамнавске школе требало би наредне школске године да прими прве станаре.
- Ми се искрено надамо да ће средства од око 30 милиона динара бити на располагању да би се завршили радови којих није остало много, али су препрека да углавном уређен Дом буде у функцији. То би значило пуно и општини, али уз ученике са ових простора оптималне услове би добили и ученици са стране који испуне услове боравка. За сада је битно да потребна средства стигну на располагање школи како би се до јуна радови комплетирали, а од септембра ученици и уживали у новом Дому који је велики корак за нашу општину, очекивања су председника општине Владице Марковића.
Школа која има око 750 ученика и која ради пуно на стварању што бољих услова за живот и рад ученика добиће и Дом склопе ли се коцкице.
- Око 180 ученика имаће оптималне услове за живот и рад тако да смо сви убеђени да би се све већи број младих опредељивао за ову школу а самим тим и за живот у Владимирцима. То опет собом носи бројне помаке у квалитету живота и, то би било остварење сна оних који су стварали ову установу, али који и самим Владимирцима желе бољитак и живот идиличне средине пожељним за многе, нада се председник општине.
Буде ли среће и пара ето школског центра који ће Домом ученика бити комплетан и мета за квалитетно школовање, пошто је подоста тога у том смислу урађено.
Дом ученика је рађен по Европским стандардима и у том смислу даје врхунске услуге којима недостаје неколико битних сегмената који се дају урадити до јуна, да ова прелепа грађевина заблиста пуним сјајем.
Дом се налази у комплексу спортско пливачког центра који уз базен и игралишта што за велики што за мале спортове мами пажњу пар година све већег броја посетиоца са стране. Оствари ли се и жеља да заживи геотермална бушотина и донесе бању у Владимирце који би, надају се сви у општини треба то да постане у правом смислу речи.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa