Инфо

12. фебруар 2015.12. феб 2015.
ПРОШЛОГ ЧЕТВРТКА ЗВАНИЧНО ОТВОРЕН ХОТЕЛ „СЛОБОДА“

ЗАСИЈАО СИМБОЛ ШАПЦА

У присуству педесетак представника медија из читаве Србије симболичним пресецањенм црвене врпце прошлог четвртка градоначелник Шапца Небојша Зеленовић званично је отворио реновирани Хотел „Слобода“. Велелепни објекат површине 14.000 метара квадратних у чију је реконструкцију и доградњу уложено петнаест милиона евра придружио се ланцу „А хотела“.
- Мислим да су грађани Шапца и читав град жељно ишчекивали да се један овакав велики и грандиозан хотел какав постоји у Шапцу најзад и отвори. Чекају већ десет година то. Срећан сам што сам имао прилику да као градоначелник са директором хотела отворим ово велелепно здање које ће бити на корист и нашим Шапчанима и свим гостима који долазе у наш град. У 2015. години озбиљно ћемо се позабавити позиционирањем града Шапца на туристичкој мапи Србије. Сада су, могу да кажем, испуњени сви услови за то. Имамо хотел, квалитетну понуду, богату историју коју можемо да понудимо свим потенцијалним туристима. Потрудићемо се да на туристичкој мапи, али и у нашем региону ово буде град духа, весеља, богате традиције и нарочито културе и да то буде једна наша понуда у којој ће Хотел „Слобода“ имати значајно место у дводневним или тродевним аранжманима. Надамо се, како будемо даље развијали овај део природних капацитета које можемо да понудимо, онда и на дуже време ““ рекао је градоначелник.
Категорисан са четири звездице Хотел „Слобода“ са својих деведесет пет смештајних јединица, три председничка апартмана, четири мултифункционалне сале међу којима су „Цер“ и две „Кристалне дворане“, ентеријером у коме доминира мермер и кристални лустер висине шест метара, потецијалним гостима нуди више од обичне комфорности.
- Мултифункционалне сале су на располагању за одржавање разних свечаности, конгреса, саветовања, итд. Велнес центар ће бити готов у наредна два месеца. Поред тога имамо и 1.600 квадрата расположивог простора у локалима за издавање. Посебно бих напоменуо да су кафе-посластичарница „Времеплов“ и лоби Хотела „Слобода“ већ нашли своје сталне госте у Шапчанима који се враћају хотелу и сећају се претходних година када су у њему били ““ додао је директор Зоран Тошић.
Пробни рад претходних пар месеци, уходаност особља, богата угоститељска понуда, сведоче о спремности Хотела „Слобода“ да широм отвори врата гостима из земље и иностранства.
- Велики одзив како београдских новинара тако и новинара из Шапца говори о интересовању јавности за овај хотел, за град Шабац и на крају крајева за туризам као делатност којој се, ипак ћемо се сви сложити, не посвећује пажња у довољној мери. Пред Сајам туризма ипак је интересовање велико. Спремни смо јер смо у пробном периоду практично уходали особље да би услуга била на врхунском нивоу. Један хотел мора имати врхунску услугу пре свега, а само здање је довољно велелепно да има све садржаје које треба да има. Наравно, када буде завршен и велнес апсолутно сам сигурна да ће индивидуалци једнако пунити хотел као што је сад случај са конгресним туризмом, групама, тим билдинзима и слично ““ истакла је Весна Влатковић, маркетинг и ПР менаџер „А Хотела“.
О. Гавриловић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa