Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
НОВА СРБИЈА ОБЕЛЕЖИЛА СЛАВУ

ПРОСТОРИЈЕ ТЕСНЕ ЗА СВЕ ГОСТЕ

Градски одбор Нове Србије, у својим просторијама, обележио је страначку славу, Светог Симеона Мироточивог. Чину ломњења славског колача, присуствовали су чланови и пријатељи странке, као и гости. Божидар Катић, члан Извршног одбора Нове Србије, истакао је да је за њих, прошла година била тешка и напорна, али да је задовољан оним што је учињено.
-Данас, по 17. пут Нова Србија у Шапцу обележава Светог Симеона Мироточивог, родоначелника и оца најдуговечније и највеће српске династије, човека чији је пут и живот у највећој мери обележио и уобличио оно што смо ми били, што јесмо и што ћемо бити. Прошла година била је за нас у Новој Србији година великог труда и напора. Уложили смо много труда и рада у обележавање једног од најважнијих датума из наше новије историје, не обележавања ради, већ да би извукли поуке и смернице за сутрашњицу, из наше тешке и славне прошлости. Одржали смо скупштину, и изашли из ње јачи, подмладили смо одбор, одржали изборе по свим месним одборима, формирали савете градског одбора, одвели до Цера, 40 километара далеко више од 1.500 људи да се поклонимо сенима славних предака. Данас нам је ова просторија тесна. Ту су наши чланови одбора, председници месних одбора из свих делова града Шапца, из свих села Мачве, Поцерине и Посавине, домаћини, прави представници домаћинске Србије, на слави странке домаћина. Пред нама је година у којој очекујемо велике напоре, рад и труд, али и могућност да, захваљујући доследној политици коју смо водили и од које никада нисмо одустали и одступили, преузмемо одговорност за вођење нашег града. Срећна вам, и срећна нам свима слава, наш светац и заштитник Симеон Мироточиви, рекао је Катић.
Страначка слава Свети Симеон Мироточиви, обележена је и у Општинском одбору Нове Србије у Богатићу. Слави Нове Србије у Богатићу присуствовао је велики број чланова странке и симпатизера Нове Србије, као и гости.
Савет за информисање НС Шабац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa