Инфо

22. април 2010.22. апр 2010.
ДЕМОКРАТСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА СРБИЈА (50 ГОДИНА ПОСЛЕ)

ПРЕТЊЕ ВОЉЕНОМ ВОЂИ

Јавни сервис, и остале телевизије са националном покривеношћу и страним капиталом, прекинули су најгледанији ријалити програм Велики брат Мења жену на Фарми, да би нас рашчупане и са говорном маном спикерке гануле до суза: Вољеном Вођи се Прети! Са великим П!
Министарство Силе, Страха и Саобраћајне полиције је одмах реаговало и у Засавицу, где је Вољени Вођа био на важном државном задатку, упутило четири „ганц нова“ блиндирана “пунта,“ зделана в Крагујевац. Преко ноћи, иако се њихова производња не очекује пре четврте преступне године, рачунајући од идуће.
Први “пунто“ је возио лично Министар Силе, Страха и дапаче Саобраћајне полиције. Другим је пилотирао промотер свих послова столећа и син претпоследње пензионерке, последњи преживели је главом и пензијом Кркобабић сениор, Млађани Ил Млађа. Трећим, са уграђеним џојстиком уместо волана, тек да га жеља мине, замаскиран тамним наочарима против урока сам генсек НАТО-а, Даница Вукдрашковић. Четврти је нешто касније стигао на Засавицу. Новинарима који су се ту задесили а не припадају двору, Министар нових технологија, Божа племенити од Меридијан банке, рекао је да би и они стигли на време да су имали уграђен мотор. Овако, морали су на сваких десет километара да потроше по четири стипендирана студента.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa