Инфо

26. фебруар 2015.26. феб 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ДОМ ЗДРАВЉА

БЕСПЛАТНИ ЛЕКОВИ

Из Клиничког центра Србије стигла је донација у Дом здравља Владимирци скоро немерљиве вредности, ако се зна колико је невољника на територији општине и, избеглих о којима брине локална самоуправа у све тањем буџету. Директор Дома здравља доктор Александар Мирковић презадовољан је добијеним лековима и истиче уз вредност и правичност поделе.
- Ми смо добили око 10.500 кутија лекова које ћемо прво поделити онима који немају изворе средстава, а потом надаље угроженима да би било што правичније подељено како се ради о лековима за дијабетес, хипертензију, за циркулацију, бајпасове, а реч је о незаменљивим лековима и велике вредности. Биле наравно дељено по рецепту и у долазећим данима. Тако наша установа ето добија по ко зна коју помоћ овај пут ето тим вреднију, јер ће у руке онима којима је најпотребнија, задовољан је директор Мирковић.
Прва подела је обављена протекле недеље онима који напросто нису могли изнаћи пут до средстава да их набаве.
Дом здравља Владимирци је пример како се брине о најтежој категорији становника који је током протеклих поплава увећан, а лекови су за многе били питање живота.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa