Инфо

26. фебруар 2015.26. феб 2015.
У КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА МЛАДЕ ГРАДА ШАПЦА ПРЕДСТАВЉЕН НОВИ ПРОЈЕКАТ

ПОНОВО РОК У „РУПИ“

Желећи да покрену шабачке демо бендове али оживе и петак у граду и некадашњи популарни Клуб „Рупу“ Канцеларија за младе града Шапца реализоваће нови пројекат уз подршку Културног центра. Тако ће сваког петка млади од десет часова до један сат после поноћи у Клубу „Рупа“ имати прилику да чују по један демо бенд.
- На овај начин желимо да промовишемо шабачке демо бендове. Улаз ће бити бесплатан, а средства од продатог пића биће на крају месеца у договору са извођачима и Канцеларијом за младе усмерена у хуманитарне сврхе ““ рекао је Милутин Станковић, одборник Скупштине града, на конференција за новинаре у понедељак.
По речима Николе Микића, координатора пројекта „Петак за младе“, ово је савршена прилика за демо бендове да се представе шабачкој публици.
- Из прича старијих знам да је „Рупа“ некада била веома активна а онда је све стало. Тако ми је на памет дошла идеја да са поново активирају свирке и да мало заживи рок у овом граду. Овим путем бих се захвалио свим демо бендовима који су пристали да учествују у реализацији пројекта и који су вољни да помогну ““ додао је Микић.
Осим што ће младима пружити уживање уз рок звуке петком увече демо бендови ће међусобно окушати снаге. Како је један део замишљен као и такмичарски гласање за најбоље вршиће се на фејсбук страници Канцеларије за младе. Победнику ће припасти награда у виду бесплатног снимања промо сингла.
- Код нас нема пуно клубова за свирку када је у питању рок музика тако да је ово добра афирмација за све нас. Очекујемо добар одзив с обзиром да већина људи који слушају ову врсту музике говоре да су жељни такве свирке и дешавања. Промо синглови нам много значе тако да је ова награда одлична ““ истакао је Томислав Ђукинић из групе групе „Спрж“ који ће већ овог петка од десет часова увече наступити у Клубу „Рупа“.
Наредне четири седмице млади ће имати прилику да се забаве уз звуке демо бендова „Анемона“ 13. марта, „Суперменси“ 23., „Царпал Туннел“ и гости 27. и „Цонвоy“ 3. априла.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa