Инфо

12. март 2015.12. мар 2015.
ТРИБИНА „СВЕЖ ВАЗДУХ“

ЖВАКА У ПЕПЕЉАРИ

Прва у низу трибина под називом “Свеж ваздух“, у организацији Радио ““ телевизије Шабац, приређена је прошле среде у клубу Шабачког позоришта. Част да “пробије лед“ и први, на свој сатирично ““ духовит начин Шапчанима освежи ваздух, припала је новинару и колумнисти Драгољубу Дражи Петровићу. Трибина је уједно била и промоција књиге “Жвака у пепељари“ коју је недавно објавио „Службени гласник“, а према речима уреднице Гордане Милосављевић Стојановић, очекује се да из штампе изађе и друго издање.
“Жвака у пепељари“ је збирка колумни које је Драгољуб Дража Петровић писао за Дневни лист “Данас“, обрађујући дневно-политичке теме на духовито ““ сатиричан, скоро на начин Радоја Домановића, који текстове чини актуелним за читање и после много година. Зато је уредници “Службеног гласника“ Гордани Милосављевић Стојановић приређивање ове књиге представљало велико задовољство.
Дража Петровић, пак, мисли да ће за десет година, “Жвака у пепељари“ бити превазиђена књига.
Промоција ““ трибина “Свеж ваздух“ нови је пројекат Радио - телевизије Шабац, покренут са циљем да се публици омогући да виде и чују личности које имају шта да кажу, а у последње време се не појављују у медијима.
У пријатној атмосфери клуба Шабачког позоришта, о личностима и догађајима који нас окружују и инспиришу, Дража Петровић је интерактивно комуницирао са Шапчанима, а промоцији је, између осталих присуствовао и градоначелник Небојша Зеленовић.
(Извор: ТВ Шабац)

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa