Инфо

12. март 2015.12. мар 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПРОМЕНА НА ЧЕЛУ ОПШТИНЕ

КОРМИЛО СИМЕУНОВИЋУ

На седници СО Владимирци протеклог уторка изабран је нови председник општине Драган Симеуновић из редова Социјалистичке партије Србије који сада у коалицији са Српском напредном странком и одборницима окупљених око ње има већину од 15 одборника у телу које броји 25 чланова.
Нови председник то појашњава жељом да се власт у општини изједначи са тимом који води Републику управо вољом челника странака што је био кључни разлог а да су последице претходне коалиције са Демократском странком по њему видљиве.
- Ми смо због по некима пркошењу вољи бирачког тела у Србији изгубили Суд у Владимирцима али и друге предности које би осетили и у буџету али и на другим местима. Велике проблеме имају наши суграђани и житељи општине када морају потражити помоћ суда али и други послови би се лакше завршили јер републички тим који функционише одлично има резултате. Ми се искрено надамо да ће и ова промена дати исти епилог пошто је бољитак житеља општине Владимирци у првом плану, појашњава епилог који је тињао неко време у комбинаторици ових простора и напокон добио и свој епилог.
- Сада већ бивши председник општине Владица Марковић нема ништа против надајући се да ће бољитак стићи и у Владимирце.
- Ја честитам и коалицији и новом председнику са жељом да се све речено и опипљиво види и да житељи то осете у квалитету живота јер Владимирци заслужују да живе боље, био је кратак Марковић.
Бројне су назнаке биле пред овај скуп али ето по оног народној тресла се гора...
Све се издешавало пред прави почетак радова па ће нови брод кренути у путању побољшање. Кормило је добио Драган Симеуновић и сада је адреса наде коалиција СПС-СНС и истомишљеници на политичком плану а циљ већ речен. Тако је општина која се често помињала као чудна управо по коалицији нашла у републичком раму који део колача, надају се у Владимирцима у најављеном намерава дати и овој заталасалој варошици.

С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa