Инфо

12. март 2015.12. мар 2015.
КОНКУРС ЗА БУДУЋЕ АКТИВИСТЕ

ЗАШТИТА ПРАВА РОМА

ЗАШТИТА ПРАВА РОМА
Цивил Ригхтс Дефендерс у сарадњи са Медиа и реформ центром Ниш објављују конкурс за упис полазница/ка тренинг-програма за будуће активисткиње/е које/и се баве или ће се бавити заштитом људских права Ромкиња и Рома. Конкурс ће бити отворен за пријаве до 23. марта 2015.
Програм је намењен будућим активисткињама/има, студенткињама/има друштвених наука, младим правницама/има, новинаркама/има и свима осталима који имају намеру да се професионално ангажују у области заштите људских права Рома у Србији.
Полазници су обавезни да присуствују свим тренинзима (четири 2-дневна тренинга), који ће, између осталог, обухватити следеће тематске целине: природа комуницирања и комуникацијски стандарди, интегрисано онлине и оффлине комуницирање, јавни наступ, израда комуникацијских стратегија, Лоњ/но цост видео продукција.
Сви тренинзи ће бити одржани у Нишу.
Кандидатима и кандидаткињама са југа Србије биће покривени трошкови пута и смештаја.
За пријаву на конкурс потребно је доставити: мотивационо писмо, које јасно треба да демонстрира Ваше циљеве и мотивацију за учешће у програму; биографију, која би требала да садржи све релевантне информације о Вама, о томе чиме се бавите и која су Ваша досадашња искуства.
Конкурсну документацију и додатна питања можете доставити путем е-маила на марко.јовановицЖцивилригхтсдефендерс.орг до 23. марта 2015.
Цивил Ригхтс Дефендерс је међународна организација која се бави заштитом људских права и подршком бранитељима људских права. Основана је 1982. године у Стокхолму под именом Шведски хелсиншки одбор за људска права. Поред Шведске, организација је активна у више од 40 земаља на 4 континента, а тренутно има 7 канцеларија у свету. Канцеларија у Београду постоји од 2000. године.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa