Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.

Бразилска Јиу Јитсу у Шапцу

У недељу 15.03.2015. године, у Шапцу, у сали МЗ „Жика Поповић“, званично је отворена секција Академије „Сецутор“ из Београда под називом „Сецутор БЈЈ-Шабац“, која се бави веома популарном партерском вештином, бразилском џиу џицом или како је скраћно у свету називају „БЈЈ“.
БЈЈ & ММА академија „СЕЦУТОР“ настала је спајањем два већ постојећа клуба - БЈЈК „Београд“ и Схоото клуба „Сецутор“. Датум оснивања је 02.02.2002. године, а њен оснивач је Јован Милићевић. БЈЈ клуб „Сецутор“ се води као један од чланова „Цхецкмат“ БЈЈ академије.
Од 2004. године, успостављена је сарадња са БЈЈ академијом „Лео Невес“ (оснивач и тренер ове академије је Леонардо Невес). Леонардо Невес је БЈЈ црни појас 3 степен у оквиру Цхецкмат академије, једне међу водећим светским БЈЈ академијама чији је оснивач Леонардо Виеира ““ Леозинхо.
Секција „Сецутор БЈЈ - Шабац“ у Шапцу, бавиће се почетницима као и напреднијим вежбачима оба пола и свих узраста. БЈЈ тренинзи су засновани првенствено на партерним техникама. Основни циљ концепције тренирања је у подизању техничко-кондиционог нивоа полазника. Интензитет и ниво тренирања прилагођени су нивоу, полу и узрасту вежбача. Чланови који се издвоје из ове групе на основу успешно савладане БЈЈ обуке-школе, након 6-12 месеци имају могућност преласка у напреднију тренажну групу или такмичарски тим са могућношћу да остваре вредне резултате и медаље на неким од домаћих и међународних такмичења који се одржавају врло често.
Тренутно су пријеми у току и након довољног броја полазника формираће се одређене групе. Групе ће се формирати по узрастима и свака група ће имати свој тренажни програм по упутствима Академије Сецутор. Тренинге ће водити Славко Пантић члан Академије Сецутор уједно и инструктор. Већ на самом почетку, када заживи секција и када се оформе прве групе, планиран је и први семинар који ће одржати оснивач академије Јован Милићевић власник црног појаса први степен.
Позив упучујемо свим заинтересованим љубитељима БЈЈ, како би Шабац промовисали и у овом спорту, спорт којем вртоглаво расте популарност у свету.
Тренизи се одржавају четвртком од 16.30 до 18.00 часова, суботом од 18.00 до 19.30 и недељом од 18.00 до 19.30 часова у Сали МЗ “Жика Поповић“ у улици Жика Поповић 67, Шабац.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa