Инфо

29. април 2010.29. апр 2010.
КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ

ГРЕШКЕ У ОБРАЗОВНОМ СИСТЕМУ

Омладинска иницијатива “Млади су будућност“ у трочланом саставу: Мина Мандић, Александар Милановић и Кристина Радовановић, на финалном такмичењу, одржаном прошле недеље у Центру за културну деконтаминацију у Београду освојила друго место
- На такмичењу је учествовало тридесет тимова из целе Србије. Свако је имао по седам минута да представи свој пројекат. Сваки тим је имао могућност да одабере неку тему, а ми смо покушали да укажемо на недостатке данашњег образовног система, као и различите начина на које оне могу да се исправе. Били смо најоригиналнији и најхрабрији и самим тим смо привукли највећу пажњу. Реално смо се надали првом месту, али нажалост, освојили смо само друго.
Након такмичења, од жирија који је деловао у саставу: Марко Караџић, Марко Поповић и Владимир Атељевић, добили смо образложење да нисмо победили јер они нису имали довољно времена за одлучивње. Наводно да су размишљали још пет или десет минута, сигурно би победили, али овако смо само други ““ рекла нам је Кристина Радовановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa