Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА ШАПЦА РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ИДЕЈНО РЕШЕЊЕ СУВЕНИРА ГРАДА

„ЧИВИ“ ДОБИЈА ДРУШТВО

Туристичка организација Шапца расписала је јавни конкурс за идејно решење сувенира града. Конкурс траје 30 дана, тачније до 18. априла, а награда за одабране радове износи 10 хиљада динара по идејном решењу.
Будући сувенири града Шапца, које конкурсом тражи Туристичка организације Шапца биће израђени у циљу даље промоције и побољшања туристичке понуде града. Сва заинтересована физичка и правна лица могу учествовати на конкурсу, а радови су груписани у три теме.
Прва тема је Јевремов Шабац. Наредне године обележићемо 200 година од доласка господара Јевреме Обреновића у Шабац. Друга тема је Чивијашки Шабац и она треба да се ослања на „личну карту Шапца“ а то су Вашар и Чивијада. Трећа тема је слободна, уз смернице - модерни Шабац, Шабац град на Сави и спортски Шабац, рекао је Драгојло Лазић, директор Туристичке организације града Шапца.
Ово је прилика да се уметници искажу и да квалитетним решењима допринесу даљем развоју туризма у Шапцу.
Надам се да ће до краја конкурса ити доста радова, неки су већ и пристигли и уверен сам да ћемо добити квалитетне сувенире. Постојећи сувенир „Чиви“ неће отићи у историју, само ће добити друштво, додаје Лазић.
Конкурс је отворен до 18. априла, а потом ће комисија која је образована изабрати најбоља идејна решења. Треба напоменути да сви који узму учешће у овом конкурсу могу послати више радова и сви ће бити узети у обзир. Туристичка организација, поред овог посла, ради и на организацији манифестација које нас очекују током ове године. Прва од њих је Вече куповине и добре забаве и базар старих заната 17. априла. Потом следи Ноћ музеја 16. маја у којој ће и ТОШ учествовати, а од 17-19. јуна традиционални фестивал „Руже Липолиста“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa