Инфо

26. март 2015.26. мар 2015.
САНРАЈС ОСВАЈА СВЕТ ФУДБАЛА

Сјајни услови за развој асова

Спортско рекреативни центар „Санрајс“ се полако изграђује постајући све лепши и модернији и поприма обрисе који постају заштитно лице Шапца. Прича траје већ три године и ове зиме је на четири терена са вештачком травом и у балонима тренирало преко 500 дечака из готово свих шабачких клубова и школа фудбала (Мачва, Савациум, Доњошорац, ОФК Шабац, Раднички Шабачки, Летњиковац, Олимпик...).
На истим теренима се већ две сезоне играју утакмице Мини-Макси лиге у седам категорија (од 2007. до 2002. годишта). Поред свих шабачких клубова и оних из окружења ове године су наступили и тимови из Руме, Сремске Митровице, Шида, Лознице и Ваљева. У беспоштедној игри наступиле су 72 екипе са готово 1.000 младих фудбалера.
Ништа мање занимљиво није било ни у Бизнис лиги у којој су се бориле 24 екипе из шабачких фирми. Борбе су трајале од новембра до половине марта под покровитељством Карлсберга-Лав бизнис лига па су и старији мајстори малих терена имали својих пет минута славе.
-Спортски центар Санрајс налази се на најбољој локацији у граду и на свих пет хектара биће изграђени спортски терени, а све ће се налазити на пет минута од центра Шапца. Већ постоје четири терена са вештачком травом, један у хали а три су зими у балонима, а у пролеће постају отворени фудбалски терени. Изграђено је и шест шљакастих терена на којим се већ играју фјучерси, као и првенства Србије у више узрасних категорија. Постоји и мањи расторан са летњом баштом и кафић у склопу фудбалске хале ““ рекао је на почетку разговора Ненад Црногорац који неуморно ради на подизању овог модерног спортског центра.
У спортском центру тек предстоје велики радови.
-Чим временске прилике дозволе урадићемо терен димензија 110х60 метара као и велики терен са вештачком травом јер планирамо да створимо велики фудбалски центар у коме ће се налазити велики ресторан у чијем ће склопу бити СПА центар, теретана и сви остале потребни садржаји. У другој фази предвиђено је да се изгради и 30 бунгалова како би могли да сместимо фудбалске екипе са стране и организујемо летње и зимске припреме као и кампове за мале фудбалере. Изградићемо и трим стазу, отворени базен и тако заокружити једну јако лепу и модерну спортску причу.
Ваш сан се полако и сигурно реализује.
-Ми се полако, из године у годину ширимо, растемо и тек ћемо бити јаки. Трудићемо се да увек будемо на услузи свим нашим пријатељима, који и сада истичу да нигде у нашој земљи, на једном месту, нису видели толико квалитетно урађене спортске објекте. Понудићемо и сарадњу највећем клубу на нашим просторима шабачкој Мачви, али ћемо у то будите сигурни контактирати и са Црвеном звездом и Партизаном јер сам уверен да ћемо и њима имати шта да понудимо ““ поентирао је на крају овог интервјуа господин Црногорац.
Први промотивни час за све заинтересоване дечаке од 5 до 15 година старости биће одржан 4.априла на теренима спортског центра Санрајс.
Струка на завидном нивоу
-На све смо мислили и када оформимо све селекције, оне ће поред сјајних услова за рад, бити вођене и од врхунских стручњака које ће предводити прослављено тренерско име Ђорђе Црногорац. Играо је у Пролетеру из Зрењанина, Спартаку из Суботице, шабачкој Мачви и четири године у Белгији. Није скривао свој оптимизам Ненад Црногорац.
М. Лазић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa