Инфо

26. март 2015.26. мар 2015.
ФУДБАЛ: 17. КОЛО МОЛ “МАЧВА“

ПОНОВО НА ВРХУ

ОФК „Мајур“ ““ ФК „Раднички Шабачки“ 2:3 (0:2)
„Раднички Шабачки“ поново је лидер Међуопштинске лиге. Није пружена блистава партија у Мајуру, али, тражећи добру страну, долазимо до три освојена бода и повратка на чело каравана.
Почетна иницијатива претворена је у гол у 10. минуту, а егзекутор је био Јошић. Имали су Шапчани контролу и после вођства, и у најбољем тренутку, најбољи стрелац тима у полусезони, Ковачевић, погађа за 0:2. Ипак, Мајурцима „гори под ногама“, борба за опстанак је неминовност. Користе нешто лошији почетак „црвених“, и у 54. минуту голом Петровића се враћају у меч. Оба тима стварају доста прилика, а нову резултатску промену доноси играч Радничког Косјер, голом у 70. минуту. Ипак, неизвесну завршницу „обезбеђује“ Димитровић 6 минута касније. И једни и други су нападали до краја, али гола није било. Коначан исход био је 2:3.
Како је „Будућност“ из Змињака играла нерешено у Белотићу, 2:2, Шапчани су поново на врху табеле, а следећег викенда их очекује дерби против Душка из Клења. То је меч 18. кола Међуопштинске лиге група „Мачва“.
С. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa