Инфо

26. март 2015.26. мар 2015.
ОКРУЖНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ МАТЕМАТИКЕ

УСПЕШНИ „НИКОЛАЈЕВЦИ“

Окружно такмичење из математике, одржано прошле суботе у ОШ „Мајур“ у Мајуру, показало је високо знање шабачких основаца када је у питању овај предмет. Тако се на Републичко такмичење пласирао шездесет један ученик из Шапца и њих дванаест из школа у округу. Од укупно седамдесет три места ученицима ОШ „Николај Велимировић“ припало је тридесет два. О квалитетном раду учитеља Славице Вишњић, Зорице Петровић, Биљане Гмизић, наставника математике Данице Исаиловић, Миољуба Исаиловића, Владимира Михаиловића, Мирјане Обрадовић, и усвојеном знању ученика сведочи и податак да су у свим разредима, од четвртог до осмог, „Николајевци“ имали освојена прва места.
Међу четвртацима најбоље су биле Мина Станишић и Ленка Росић са освојених сто поена, Јелена Шушић са 98 и Николина Попадић са 96. Друго место заузели су Јана Мићић и Стеван Маринковић, док су Филип Иванишевић, Марта Јовичић, Јована Петронијевић, Игор Јовановић, Ања Радовић и Милош Степановић били трећи. Код петака Марија Новаковић и Марија Савић заузеле су прво место са сто поена, а Душан Бегуш са деведесет. Ива Мијаиловић била је друга, а Наталија Тошић, Ана Бојић, Немања Костић и Невена Личанин трећи. Ученица шестог разреда Маша Ђурић била је прва са освојених седамдесет бодова. Милица Мирковић, Ања Петровић и Матија Новаковић заузели су друго место, док су Лука Поповић, Матија Поповић и Јоаким Радојевић били трећи. Са освојених сто поена седмак Душан Мишковић био је први, а Никола Савић трећи. Осмаци су овога пута имали једно прво и два трећа места. Најбољи је био Александар Станојчић са освојених 95 бодова. Бојан Васић и Марија Ђорђевић били су трећи.
-Школа је поносна на досадашњи успех ученика и наставника. У прилог том иде чињеница да су на окружним такмичењима у овом периоду освојили седамдесет једно место. Надамо се да ће се добро показати и на предстојећим републичким такмичењима ““ рекла је директорка Весна Живановић.
О. Г.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa