Инфо

26. март 2015.26. мар 2015.
СаопШтење за јавност

Одговорност Србије да испоруЧи ШеШеља

Очекујемо да ће се власт понашати одговорно и поштовати закон, који јој налаже да Шешеља врати у Хаг. Србија мора да направи одлучни искорак из политике деведесетих, политике сукоба и злочина.
Очекујемо ону одговорност државе коју није показала по Шешељевом доласку из Хага, и покренула истраге које није била у стању да уради раније. И деведесетих, као и данас, Шешељ је само парадигма стања у којем се земља налази. Последње што је овако оронулој, уморној и депресивној Србији потребно је нови међусобни сукоби, али ни поновна свађа са светом. Трули компромиси и повлачење пред пословима који су требали да се ураде, довели су до тога да је Србија данас најнесрећнија земља у Европи са највећим сиромаштвом.
Сви који се данас жале како Хаг није фер врло добро знају да у политици и животу ништа није фер. Ни гранатирање Сарајева, ни НАТО бомбардовање Србије, ни Овчара, ни Сребреница, ни Олуја, ни сво зло на Косову, ни све оно што нам је свима Шешељ радио док су сви они били заједно, па ни све кроз шта сви сада морамо да прођемо.
Србија неће бити нормална земља без процесуирања оних који су били политички кишобран убицама Зорана Ђинђића, суочавања са злочинима, потпуне истине о нашој не тако давној прошлости, без осуде и прекида те сулуде политике деведесетих која је Србију скоро потпуно уништила. Политике која и данас глође остатке, вребајући прилику да докрајчи Србију.
ГО Либерално демократске партиј&

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa