Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.
ЈЕДИНСТВЕНА СРБИЈА СРЕДСТВА У

ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ


Председник ГО Јединствене Србије Шабац и одборник у Скупштини Града Шапца Славиша Костадиновић је на заседању између осталог позвао одборнике да не усвоје увођење надокнаде у износу од 4.800,00 динара на месечном нивоу по одборнику тј. 4.000.000,00 динара укупно на годишњем нивоу, већ да се та средства усмере у куповину школске опреме и књига или обезбеђивању бесплатног превоза за ученике у Шапцу. Нажалост такав предлог није ни уврштен у разматрање од стране скупштинске већине, тако да ће одборници ипак примати месечну надокнаду.
Славиша Костадиновић се на седници јавно одрекао надокнаде за обављање функције одборника и та средства како је и обећао на седници усмерио у хуманитарне сврхе.
На дневном реду се после дужег времена и после вишегодишњег инсистирања Јединствене Србије нашао и предлог о донирању пакета за новорођенчад, што је одборник Славиша Костадиновић иако у опозицији подржао.
У прилогу овог саопштења за јавност вам достављамо захтев упућен Скупштини Града Шапца и одељењу за финансије за усмеравање средстава на рачун Хуманитарног удружења „ АНА“.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa