Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА “МАЧВА“ - 19. КОЛО

РАДНИЧКИ СИГУРАН У ДЕРБИЈУ

ФК „Партизан“ (Дреновац) ““ ФК „Раднички шабачки“ 0:4 (0:2)
Усамљеност никако није добро стање, ситуација, осим у спорту, осим у „усамљености“ на лидерској позицији. Корак даље у осами на врху, и корак ближе титули и пласману у Окружну лигу, налази се шабачки „Раднички“ после гостовања у Дреновцу.
У правој свечаној атмосфери, пред највећи Хришћански празник, Васкрс, у дербију 19. кола, други најстарији шабачки фудбалски клуб потпуно је надиграо домаћи „Партизан“ и заслужено убедљиво славио. Терен није био баш репрезентативан, али су се и у таквим условима гости боље снашли, контролисали меч и од старта показали домаћима да не могу очекивати бодове. Голове за великих 4:0, по два у оба полувремена, постигли су Марковић и Ковачевић који је чак три пута уписао у стрелце.
Повољне вести за Шапчане стигле су и из Дубља, где је „Млади борац“ савладао Будућност из Змињака 1:0, чиме је предност Радничког у односу на јесењег првака порасла на шест бодова. У среду свој меч су одиграли „Милиционар“ и „Пролетер“, те је, зависно од резултата, тим из Богатића могао да преузме другу позицију.
Наредно коло, „Раднички шабачки“ игра поново пред својим навијачима, а дочекује „Напредак“ из Мачванског Белотића, у 20. колу Међуопштинске лиге „Мачва“.
С. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa