Инфо

9. април 2015.9. апр 2015.
ФУДБАЛ ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ ““ 21. КОЛО

ДВЕ КОНТРЕ ЗА ПОБЕДУ

Мачва ““ Синђелић 0 : 2 (0:2)
Шабац ““ стадион Мачве. Гледалаца 1.500. Судија: Игор Коцић (Власотинце). Помоћници: Д. Најдић и В. Ђуричић.
Жути картони: Петковић, Шћекић и Живковић (Синђелић). Стрелци: Зврко у 7. и Живковић у 27. минуту.
Мачва: Танасијевић, Пејовић, Спасеновић, Радовановић, Марковић, Ђукановић, Срдић (од 64. Гавриловић), Лекић (од 54. Продановић), Живановић, Милинковић (од 55. Томић), Крмар.
Синђелић: Шћекић, Петковић, Краиновић (од 32. Теофанов), Пешић, Маринковић, Пишчевић, Зврко (од 76. Гемовић), Ожеговић, Димић, Милековић (од 70. Секулић), Живковић.
Играч утакмице: Ненад Живковић.
Предиван амбијент у граду на Сави, а представа за заљубљенике најспоредније ствари на свету, скромна.
Мачва, ни овога пута није успела да удовољи својим навијачима. Велика борба за освајањем бодова, која би Мачву оставила у овом рангу такмичења, изостала је. “Промаја“ у одбрани Мачве и лош везни ред, омогућио је гостима из престонице, да са два класична контра напада освоје цео плен. На утакмици ниједан фудбалер домаће екипе се није истакао.
ПРВА ПРОЛЕЋНА ПОБЕДА
Мачва : Јединство Путева 1:0
Фудбалери шабачке “Мачве“ забележили су прву победу у пролећном делу сезоне у Првој лиги Србије. У одложеној утакмици 20. кола „црвено-црни“ су у Ужицу савладали директног конкурента у борби за опстанак, екипу „Јединство Путева“, резултатом 1:0. Стрелац победоносног гола био је Огњен Лекић у 10. минуту. Од средине првог дела утакмице Шапчани су играли са 10 играча, јер је црвени картон, направивши једанаестерац, добио голман Степандић. Резервни голман „Мачве“, Танасијевић, потом је одбранио казнени ударац и осигурао тријумф свом тиму.
Заостала утакмица 19. кола, одиграна је у Шапцу 1. априла. Мачва је дочекала екипу Пролетера из Новог Сада. Утакмица је завршена, непопуларним резултатом 0:0.
Утакмице 22. Кола, одигране су јуче, у току штампања нашег листа. Мачва је гостовала екипи Радника из Сурдулице, која дели прво место на табели са екипом Металца. Срећно, до нових победа!
С. М. Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa